UITZENDTIJD:
ELKE WOENSDAG OM 19:00 UUR
SALTO A2

Klast TV

Klas TV is een locaal tv-omroep met een programmering die zich specifiek richt op Turkstalige in Amsterdam en omstreken. Middels het maken en uitzenden van televisieprogramma's streeft Klas TV ernaar een positieve bijdrage te leveren aan onze multiculturele samenleving.

Onze uitzendingen hebben de levendige vorm van een ‘magazine'. Vanuit diverse locaties in Amsterdam en omstreken zenden wij wekelijks totaal 1 uur uit.

Adverteren op Klas TV

Klas TV biedt u mogelijkheden aan om de Turkse doelgroep in Amsterdam en omstreken te bereiken. Een lowbudget commercial voor een eenmalig evenement of mededeling. Uw mededeling bestaat uit een stilstaand beeld van een logo of foto plus titels zoals naam, adres, telefoonnummer, website, e-mail, etc. De tekst kan in gewenste taal (Turks of Nederlands) ingesproken. De gunstige prijs is bovendien inclusief productie- en handelingkosten.

Oproep tot samenwerking

Wij hebben regelmatig behoefte aan nieuwe enthousiast presentatrices. Als presentatrice draag je informatie aan de kijkers van Klas TV door middel van interviews in het Turks en Nederlands. Heb je interesse neem dan contact met ons op.